Op 2 september vond de HRV Summer's End Show plaats. Pepper stond in de puppy klas met een ander teefje. Ze behaalde deze dag een 1 veelbelovend en BOB puppy. Tevens werd ze in de ere-ring geselecteerd bij de beste 6 puppy's van de show.

Op 9 juli 2023 was het tijd voor Pepper haar eerste show. Ze mocht debuteren tijdens de clubmatch van KC Hoogeveen in de jongste puppy klasse. Het was een ontzettend warme dag maar ondanks dat liep Pepper keurig in de ring. Ze haalde een mooie 1e plek met een veelbelovend. Wat een onwijs goede oefening was dit voor haar. Aan het einde van 2023 volgen er meer shows met Pepper.

Op 7 juli 2023 kwam Nola haar Embark (DNA) uitslag binnen. Ze is hiermee vrij verklaart voor o.a. PRA & OI. Naast Nola haar ECVO onderzoek is dus ook haar DNA onderzoek positief terug gekomen en is ze vrij van erfelijke aandoeningen. Hiermee begint het wachten op haar volgende loopsheid (Verwachting is eerste helft november).

Op 1 maart 2023 zijn wij met Nola naar de Graafschap dierenartsen in Vorden geweest voor haar ECVO oogonderzoek. Nadat haar ogen gedruppeld waren en wij hierna een half uur hebben gewacht was het tijd voor het onderzoek. Haar ogen zijn helemaal vrij verklaart van alle afwijkingen. 

Op 19 januari 2023 is de aanvraag voor de kennelnaam goedgekeurd door de Raad van Beheer.